loading...

Despre SRUC

Societatea Romana de Umar si Cot (SRUC) este o societate constituita din chirurgi ortpezi specializati sau cu un interes special pentru chirurgia umarului si a cotului.

Congresul anual isi propune sa serveasca drept un forum unde persoanele interesate in acest domeniu se pot inatalni, face schimb de idei si experienta si pot prezenta rezultatele cercetarii lor in chirurgia umarului si a cotului.

Societatea isi propune sa sustina si sa dezvolte orice activitate care duce la dezvoltarea cunostintelor si la imbunatatirea calitatii chirurgiei umarului si a cotului.

Ne propunem sa oferim medicilor tineri oportunitatea de a participa la cursuri si workshopuri menite sa dezvolte cunostintele si indemanarea in artroscopia de umar si cot atat in tara cat si in strainatate. Anual ne propunem sa oferim burse si sa organizam fellowshipuri pentru a participa la cursuri relevante in domeniu si a avea posibilitatea de a largi sfera de tratamente oferite pacientilor.

Nu in ultimul rand ne dorim sa crestem gradul de informare corecta a pacientilor cu privire la afectiunile umarului si a cotului si a solutiilor existente pentru tratarea acestora.

Despre SRUC