Despre noi

Modelăm viitorul prin Excelență Împreună.

SRUC

Despre SRUC

Societatea Româna de Umăr și Cot (SRUC) este o societate constituită din chirurgi ortopezi specializați sau cu un interes special pentru chirurgia umărului și a cotului.

Congresul anual isi propune sa serveasca drept un forum unde persoanele interesate in acest domeniu se pot inatalni, face schimb de idei si experienta si pot prezenta rezultatele cercetarii lor in chirurgia umarului si a cotului.

Ce ne propunem

Misiune | Valori | Viziune

Misiune

Congresul anual isi propune sa serveasca drept un forum unde persoanele interesate in acest domeniu se pot intalni, face schimb de idei si experienta si pot prezenta rezultatele cercetarii lor in chirurgia umarului si a cotului.

Susținere și dezvoltare

Societatea isi propune sa sustina si sa dezvolte orice activitate care duce la dezvoltarea cunostintelor si la imbunatatirea calitatii chirurgiei umarului si a cotului.

Spijin și Oportunități

Ne propunem sa oferim medicilor tineri oportunitatea de a participa la cursuri si workshopuri menite sa dezvolte cunostintele si indemanarea in artroscopia de umar si cot atat in tara cat si in strainatate. Anual ne propunem sa oferim burse si sa organizam fellowshipuri pentru a participa la cursuri relevante in domeniu si a avea posibilitatea de a largi sfera de tratamente oferite pacientilor.

Informare

Nu in ultimul rand ne dorim sa crestem gradul de informare corecta a pacientilor cu privire la afectiunile umarului si a cotului si a solutiilor existente pentru tratarea acestora.

Membrii SRUC

chirurgi ortopezi specializați

Marius Negru

Medic Primar
Ortopedie – Traumatologie
Specialist Umar, Cot, Mana si Afectiuni Sportive

Cristea Ionuț

Medic primar Ortopedie – Traumatologie, Competențe în Chirurgia Artroscopică

Mihai Râșcu

Medic Primar Ortopedie – Traumatologie

Nume Prenume

Funcție

câteva imagini

Din congresele trecute